Borač kao vaša biljka moći

Boražina ili borač, Borrach na galskom, od davnina je simbol hrabrosti i odvažnosti. Ako ste dobili ovu druidsku kartu to je znak da vam sada vjerojatno treba više hrabrosti. Istinska hrabrost zahtijeva snažno i velikodušno srce te da gledate dalje od vlastitih potreba, da uočite više dobro koje uključuje i druge oko vas. To može značiti da trebate biti hrabri kako biste stali uz nekoga tko je slabiji od vas i treba vašu zaštitu ili može značiti da se trebate zauzeti za nešto za što vjerujete da je ispravno.

Biti odvažan znači i biti “zaboravan”. Ako u glavi vrtite svaku opasnu mogućnost koja bi se mogla pojaviti, nikada nećete djelovati. Biti hrabar nije odsustvo straha, već djelovanje unatoč strahu.

Za to će vam pomoći ovaj vođeni video:

Biti hrabar zahtijeva i velikodušnost koja zaboravlja osobne pogreške, propuste i pogrešna prosuđivanja. Istinska hrabrost je odvažna otvorenost srca koja vam vraća vjeru u ljudsku prirodu te sa sobom donosi radost i sreću.

Postoji i drugi oblik hrabrosti koji je manje vatren i vidljiv. Ponekad je potrebno više hrabrosti da bi se ostalo mirnim i da se ne djeluje nego da se reagira na neku situaciju. Pogotovo je to slučaj kad postanete svjesni patnje koja je prisutna u životu, a na koju ne možete utjecati. Duh boražine vas tada poziva da budete srčani u vjeri da će vaše srce i duša postajati jačima kroz iskustva koja vam život donosi, bez obzira koliko ona bila teška.

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.