Borač kao vaša biljka moći

Boražina ili borač, Borrach na galskom, od davnina je simbol hrabrosti i odvažnosti. Ako ste dobili ovu druidsku kartu to je znak da vam sada vjerojatno treba više hrabrosti. Istinska hrabrost zahtijeva snažno i velikodušno srce te da gledate dalje od vlastitih potreba, da uočite više dobro koje uključuje i druge oko vas. To može značiti da trebate biti hrabri kako biste stali uz nekoga tko je slabiji od vas i treba vašu zaštitu ili može značiti da se trebate zauzeti za nešto za što vjerujete da je ispravno.

Biti odvažan znači i biti “zaboravan”. Ako u glavi vrtite svaku opasnu mogućnost koja bi se mogla pojaviti, nikada nećete djelovati. Biti hrabar nije odsustvo straha, već djelovanje unatoč strahu.

Za to će vam pomoći ovaj vođeni video:

Biti hrabar zahtijeva i velikodušnost koja zaboravlja osobne pogreške, propuste i pogrešna prosuđivanja. Istinska hrabrost je odvažna otvorenost srca koja vam vraća vjeru u ljudsku prirodu te sa sobom donosi radost i sreću.

Postoji i drugi oblik hrabrosti koji je manje vatren i vidljiv. Ponekad je potrebno više hrabrosti da bi se ostalo mirnim i da se ne djeluje nego da se reagira na neku situaciju. Pogotovo je to slučaj kad postanete svjesni patnje koja je prisutna u životu, a na koju ne možete utjecati. Duh boražine vas tada poziva da budete srčani u vjeri da će vaše srce i duša postajati jačima kroz iskustva koja vam život donosi, bez obzira koliko ona bila teška.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.