Naći inspiraciju kad se to čini nemogućim

Kad se život čini hladnim, sivim i blijedim, može biti teško pronaći inspiraciju potrebnu da biste se kretali prema naprijed. Ipak, boju i sjaj se može pronaći čak i u najmonotonijem krajoliku. Ako se držite činjenice da proljeće uvijek slijedi nakon zime, vidjet ćete svijet novim očima. Napravite prvi korak prema novom početku, s pouzdanjem u obećanje nade i radosti koji dolaze.

Poruka ove Earth Wisdom karte je da su znakovi novog početka već prisutni u vašem životu. Uočavate li ih? Poput šafrana koji sramežljivo izviruju iz još prisutnog snježnog pokrivača, tako i vaši znakovi ukazuju na snagu života koja se pojavljuje iako vam se čini da vas okružuje “duboka zima”. Sad vam je potrebno samo još malo strpljenja i vjere u Život. Nemojte propustiti ove znakove, nemojte ulaziti u frustraciju i tužaljke, u negativna i pesimistična razmišljanja i osjećaje. Budite svjesni i pažljivi te uočavajte poruke i prve znakove nadolazeće promjene. U njima nađite inspiraciju za dalje, da ustrajete i doživite proljeće.

U jačanju energije inspiracije mogu vam pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija šafrana, energija plavog topaza i simbolika awena.

Awen je keltski simbol koji je po svojem značenju sličan simbolu Tao (Yin i Yang). Predstavlja ravnotežu muških i ženskih energija, inspiraciju i esenciju (srž, bit). Na slici se on prostire pred vama i otvara vam put.

Šafran kao vjesnik proljeća simbolizira nove početke, radost, nježnu snagu koja se izdiže iz naizgled nepovoljnog okruženja, nadu i tiho samopouzdanje.

Plavi topaz je ispunjen s veličanstvenom inspiracijom. Umiruje misli, pokreće duhovnu inspiraciju i želju za duhovnim razvojem, čistoćom i savršenstvom. Pomaže prevladavati sumnju i nesigurnost te doprinosi uspješnom ostvarivanu ciljeva. Njegova treperava energija donosi radost, velikodušnost, obilje i dobro zdravlje.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite esenciju šafrana u svom biću, kako raste i širi se na sve strane. Povežite se s energijom plavog topaza koja u vama jača kvalitete s kojima je povezan. Pogledajte simbol awen i krenite putem koji vam naznačuje. Primajte osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite svoje emocije, zapazite energiju inspiracije kako raste u vama. Dozvolite si vrijeme za puni doživljaj inspiracije i nade pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način povezivanja s inspiracijom možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Ne bojim se mraka. Nastavljam se kretati naprijed s vjerom da će ovo proći, da ću se probiti kroz sve s obnovljenom nadom i radošću.”

🦌 REIKI, RADIESTEZIJA, TAROT 🦉
tečajevi i inicijacije, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, radiestezijske analize prostora i osoba, energetsko čišćenje i zaštita prostora, skidanje uroka i crne magije, savjetovanje na karte i visak
boris-pecigos.com
sasho-martinovski.com

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.