Kako se riješiti energetskih blokada

Svatko ima tzv. energetske blokade koje se reflektiraju na neko područje života ili na način kako funkcioniramo u odnosima, na poslu, s novcem, zdravstveno… Ako se pustite pasivnom prolaženju kroz život teško da će vam postati bolje samo od sebe (a mnogi očekuju upravo to – čudesno rješenje bez da sami mrdnu prstom).

Potrebno je brinuti o sebi na svim razinama:

  • o svom tijelu kroz fizičku njegu, zdraviju prehranu, rekreaciju, masaže…
  • o svom emocionalnom životu kroz podupiruće obiteljske, prijateljske ili ljubavne odnose…
  • o svom intelektu kroz hobije, zabavu i učenje novih stvari…
  • o svom duhu kroz razvoj svjesnosti i upoznavanje samih sebe na dubljim razinama postojanja te kroz iscjeljivanje, tj. uklanjanje tih blokada…

Svakodnevni energetski rad na sebi, npr. kroz iznimno jednostavnu Reiki tehniku, dugoročno akumulira pozitivnu energiju u vama koja će na kraju dovesti do rezultata i energetskog oslobađanja. Zato ja više volim ljude učiti da sami energetski rade na sebi nego da im samo radim tretmane.

Zamislite, za cijenu od nekoliko osobnih Reiki tretmana vi zapravo možete proći prvi stupanj Reikija i potom sami sebe SVAKI DAN neograničeno puniti energijom! Malo discipline i strpljenja i počet ćete doživljavati takva energetska oslobađanja koja će se manifestirati u pozitivnim promjenama u vašem životu. To je doista ulaganje u vlastitu svijetlu budućnost!

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.