Kamilica kao vaša biljka moći

Kamilica donosi smirenje, odmor i zaštitu. Ova druidska karta, Camomhail na galskom, označava da ulazite ili vam je potrebno da uđete u miran period života u kojem ćete se moći opet povezati sa svojim unutarnjim resursima, i fizičkima i duhovnima. Život vam može biti toliko frenetičan da kada i nađete vremena za odmor da se zapravo teško doista smirite.

Kamilica je jedna od biljaka koja prenosi energiju ljetnog sunca, čime pomaže u regeneraciji i vitalnosti. Bez vitalnosti, štogod činili to je obojano osjećajem zamora i pomanjkanjem entuzijazma. Ova karta može označavati da se trebate fokusirati na to kako da povratite životni polet i energiju koja vam je potrebna za nošenje sa zahtjevima života.

Ova karta može označavati i da se trebate fokusirati, ne na izvor stresa, kojeg je u suvremenom načinu života teško izbjeći i najčešće je izvan vaše kontrole, već na to kako reagirate na njega. Što ste više fokusirani na nešto to će i vaša svijest sve više biti okupirana time. Duhovni put znači biti sposoban okrenuti se inspirativnim idejama, a ne mislima punima brige. Morate pronaći oazu mira, svoje svetište usred životnih nedaća, u koje možete otići kad se osjećate preopterećeni i pod velikim stresom. Druidi su poznavali svete šumarke u kojima su mogli odmarati i meditirati. Pronađite i vi takav šumarak, ili ga barem vizualizirajte, kako biste se ponovo povezali s onim bitnim u životu.

Za smirenje, obnovu kontakta sa sobom ili podizanje vitalne energije poslužite se nekom od vođenih meditacija s ove playliste:

Playlista Vođene meditacije

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.