Reiki grupa Boris Pecigoš na Facebooku

Ova Reiki grupa služi kao svestrana podrška vašem radu s energijom, bez obzira na kojem ste stupnju Reikija. Grupa je prije svega bogata riznica znanja, ali gradimo i duh međusobne podrške kroz pitanja i diskusije. Pogledajte na kraju ove objave video i slike iz grupe kako biste stekli uvid u sadržaje.

RIZNICA ZNANJA:

1. u datotekama (files) možete pronaći mnoštvo Reiki literature u pdf formatu koju možete slobodno preuzeti;

2. brojna edukativna videa služe kao podsjetnik na primjenu raznih tehnika Reikija, načine rada s energijom za najrazličitije potrebe, Reiki simbole i sve što ste kod mene učili na tečajevima, ali ste s vremenom zaboravili, ili što možda uopće niste ni naučili kod nekog drugog učitelja;

3. vodiči (guides) za prvi, drugi i treći stupanj su sistematizirana kolekcija videa, tekstova, vaših pitanja i mojih odgovora, literature u pdf-u i najnovije verzije moje skripte za tečajeve; slijedeći redoslijed u vodiču možete ponoviti svoje znanje određenog stupnja.

ZAJEDNICA:

Grupa je namijenjena i da postavljate pitanja vezana uz svoju primjenu Reikija, da podijelite svoja iskustva iz prakse koja mogu pomoći i drugima, da se međusobno podržavate i upoznajete.

Za pitanja ili iskustva osjetljive naravi, imate mogućnost anonimne objave.

Stoga budite aktivni članovi grupe, nemojte se ustručavati objavljivati postove vezane uz Reiki, pokretati diskusije, postavljati pitanja pod svojim imenom ili anonimno, komentirati na tuđe postove i doprinositi ovom Reiki kolektivu.

PRISTUP GRUPI (ČLANSTVO):

Pristup grupi je omogućen isključivo za praktičare Reikija. Oni koji su kod mene završili barem jedan od Reiki stupnjeva ili tečaj obnove Reikija, automatski ulaze u grupu. Ostali Reiki praktičari prvo trebaju potvrditi svoju Reiki inicijaciju s certifikatom kojeg su dobili od svojeg učitelja.

Grupu pronađite na Facebooku pod nazivom “Reiki grupa Boris Pecigoš” ili na ovom linku. No, prije slanja zahtjeva u grupu, javite mi se e-mailom radi potvrde da ste inicirani u neki od Reiki stupnjeva.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com

GALERIJA

Slike iz grupe kako biste stekli uvid što dobivate sa svojim članstvom u njoj:

Jedan video iz grupe: