Krmača kao vaša životinja moći

Krmača ili Muc na galskom, sveta je životinja u keltskoj mitologiji, povezana sa ženskim principom božanskog – s darežljivošću, hranjenjem, plodnošću i s lakoćom otkrivanja onoga što vas hrani, ne samo fizički već prije svega duševno.

Ova druidska karta vas poziva da budete darežljivi jer ste povezani s tim ženskim božanskim principom, božicom, znajući da s davanjem samo dobivate još više od nje i njene ljubavi prema svim stvorenjima.

Ova karta vam je znak da se otvorite na obilje koje prožima svu prirodu. Dozvolite si prihvatiti to obilje sa saznanjem da se život neprestano obnavlja te da ne trebate brinuti da ćete ikada izgubiti vezu s tim izvorom. Dozvolite si gozbu života – uživanje u svim njegovim ljepotama i senzualnim užicima.

More li vas egzistencijalni strah i financijske brige, pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 €/min. | mob. 1,12 €/min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.