Tri stupnja Reikija

Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete osim usvajanja teoretskog i praktičnog znanja biti inicirani (usklađeni) u univerzalnu iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate. Samo znanje bez inicijacije vas ne može učiniti Reiki praktičarem.

Sposobnost kanaliziranja energije po Reiki metodi tradicionalno se prenosi s učitelja na učenika putem rituala inicijacije još od prvog učitelja Reikija, Japanca Mikaoa Usuija, od 1922. godine.

Tečajevi mogu biti individualni (jedan na jedan) ili grupni (do najviše 4 polaznika). Tečajeve najčešće održavam online putem live video veze ali ih mogu održati i uživo u Rijeci u mom prostoru.

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane, kristala i drugih predmeta, energetskog čišćenja prostora i osoba, itd.

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini, iscjeljivanje uzroka problema ili bolesti, iscjeljivanje prošlih trauma, iscjeljivanje na daljinu, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje toksičnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i osoba, postavljanje energetske zaštite, energetsko programiranje, itd.

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem ćete biti inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Ja. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.