Kako ostati pozitivan kad je teško

Teške situacije su dio života. Iako nisu ugodne kada su prisutne, one imaju važnu ulogu u vašem životu… tj. one mogu imati važnu ulogu ako imate ispravan stav. Viša svijest i vaše biće mogu vidjeti širu sliku, dozvoljavajući vam da izvučete važne pouke o životu i o sebi. Ako uključite svoj unutarnji, duhovni vid, to će vam pružiti blagoslov mirnog razumijevanja situacije i pomoći će vam da se stvari vrate u ravnotežu.

Poruka ove Earth Wisdom karte je da nastojite zadržati fokus na pozitivnome koje postoji u svakoj situaciji. Iako to nije lako kad je situacija izrazito loša i teška, ipak, svjesnost, tj. vaša povezanost s višom sviješću vam može pomoći da uvidite blagoslove situacije. Pomaže i vrijeme! S odmakom vremena mnogo je lakše vidjeti zašto je nešto što vam se činilo teškim ipak bilo dobro. Naravno, sve ovisi o vašem stavu – ako ste skloni na sve gledati negativno i iz pozicije žrtve, teško da ćete se povezati sa svojim višim Ja.

U gledanju na izazovne situacije iz šire duhovne perspektive mogu vam pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija lavande, energija rodokrozita i simbolika trikvetre.

Trikvetra je keltski simbol koji ujedinjuje tri bitna aspekta: prirodu, vaše biće i univerzalnu višu svijest (kako je već shvaćate i doživljavate).

Lavanda je poznata biljka koja umiruje duh, um i emocije. Kad ste smireni, mnogo je lakše vidjeti dobre stvari u svijetu i blagoslove u svim situacijama te razumjeti lekcije koje iz njih možete naučiti.

Rodokrozit je poludragi kamen koji jača unutarnju snagu. To je kamen dinamike i pozitivnog stava, potiče vas na suočavanje s istinom o sebi i o drugim ljudima sa sviješću i ljubavlju, povezuje vas s višim Ja i pomaže vam integrirati nove informacije. Emocionalno, potiče spontano izražavanje osjećaja, podiže iz depresivnog raspoloženja i donosi lakoću u život.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite miris lavande koji vas ispunjava i umiruje. Povežite se s energijom rodokrozita, koja vas jača, daje vam snagu i širi vam svijest i razumijevanje. Dotaknite simbol trikvetre i osjetite spoj sa svojim duhom, s prirodom i s višom sviješću. Primajte osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite svoje emocije, isplačite se, iscijelite se. Dozvolite si vrijeme koje vam je potrebno pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način nošenja s izazovnim situacijama možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Ja sam miran, budan i prilagodljiv. Izazovi mi pomažu rasti i zahvalan sam za učenja koja dobivam kroz njih.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.