Rad na svojoj sjeni

Istinska sloboda zahtijeva intenzivan rad na vlastitoj sjeni. Suočite se sa svojim najvećim strahovima. Osjetite svoje najtvrđe, najstrašnije, najsramotnije emocije. Jedino se kroz njihovo prepoznavanje i imenovanje možete konačno suočiti s njima, proraditi ih i potom biti slobodni. Nemojte ići sami u sjenovita mjesta svoje duše. Pozovite u pomoć “božicu tame” koja će vas voditi i štititi.

Poruka ove Earth Wisdom karte se obraća vašoj iskrenosti prema samima sebi i vašoj hrabrosti da pogledate u oči zvijeri koja vreba iz sjena vašeg nesvjesnog. Nema slobode dok god sjena vlada vašim postupcima, razmišljanjima i emocijama. Sjena i svjesnost ne mogu egzistirati zajedno. Sjena pobjeđuje samo ako živite nesvjesno, automatski, bez razmišljanja, po navici, prema očekivanjima okoline, po tradiciji… Svjesnost će pozvati hrabrost da budete iskreni prema sebi. Iz toga će se roditi istinska sloboda. Sve ostalo je samo lukavo samozavaravanje koje ne vodi nigdje drugdje nego u patnju i neispunjen život.

U radu na svojoj sjeni vam mogu pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija kupine, energija opsidijana i simbolika trikvetre.

Trikvetra je keltski simbol koji ujedinjuje tri bitna aspekta: prirodu, vaše biće i univerzalnu višu svijest (kako je već shvaćate i doživljavate).

Kupina je biljka koja podupire rad na sjeni i pomaže u suočavanju s primarnim strahovima. Ona štiti i iscjeljuje.

Opsidijan je poludragi kamen koji izvlači na svjetlo dana slabosti, mane i blokade te vam pruža podršku dok se suočavate s njima. Opsidijan je dobro držati kraj kreveta kako bi vam pomagao u radu sa sjenom dok spavate – u snovima će se sjena razotkriti i moći ćete se lakše suočiti s njom, prihvatiti je i integrirati je kako biste otkrili njenu snagu i blagoslov koji nosi u vaš život.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite trnove ove biljke na svojim rukama dok ubirete njene plodove i unosite ih u sebe da vas esencija kupine podrži u radu na svojim sjenama duše. Povežite se s energijom opsidijana kako bi vas uvukao u tamne ponore vašeg bića i osvijetlio ono čega se najviše plašite. Dotaknite simbol trikvetre i osjetite spoj sa svojim duhom, s prirodom i s višom sviješću, tj. s božicom tame koja vam treba biti vodič kroz vašu tamu. Primajte osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite sve svoje užase na koje naiđete, integrirajte ih i iscijelite se. Dozvolite si vrijeme koje vam je potrebno pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način suočavanja sa svojom sjenom možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Spreman sam suočiti se sa svojim najgorim strahom ili posramljujućom emocijom. Znam da nisam sam i da me božica tame vodi prema istinskoj slobodi.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.