Ako živite u prošlosti

Osoba prikazana na ovoj zen karti toliko je zaokupljena grčevitim stiskanjem svoje kutije s uspomenama, da se okrenula od blistave čaše blagoslova koji su dostupni ovdje i sada. Zbog njene nostalgije za prošlošću doista se čini kao da nosi ciglu umjesto glave, a uz to izgleda kao prosjak, što se vidi iz zakrpa i dronjaka koje nosi. Ona, naravno, ne treba biti prosjak, ali nije otvorena okusiti zadovoljstva koja se nude u sadašnjosti.

Vrijeme je da se suočite s činjenicom da je prošlost otišla i da je bilo kakav pokušaj da se ona ponovo proživi siguran put u zaglavljenost u starim otiscima koje biste zasigurno već nadrasli da niste bili toliko zaokupljeni držanjem za ono kroz što ste već prošli. Duboko udahnite, spustite tu kutiju na pod, ukrasite je s ukrasnom vrpcom ako baš morate, i onda joj posvetite nježan i pun poštovanja oproštaj. Život prolazi kraj vas i u opasnosti ste da postanete stari fosil prije vremena!

Vezanost za prošlost, odnosila se ona na karijeru, posao, obitelj, prijateljstva ili ljubavne odnose, doista vas sprječava da živite i uživate u sadašnjim zbivanjima. U redu je ako imate drage uspomene koje čuvate u srcu i sjećanjima te pokoji suvenir, fotografiju ili neki drugi predmet koji vas podsjeća na neka lijepa prošla vremena, odnose ili postignuća. Problem je ako vam je pažnja toliko na prošlosti, najčešće popraćena osjećajima teške nostalgije, žaljenja i čežnje da se “sve vrati kako je bilo nekad”, da zbog toga uopće niste prisutni u događanjima i odnosima koji su vam pred nosom. Ako ste takvi, onda niste sretni, pasivni ste, melankolični i nesposobni za ostvarenje zdravih odnosa i novih stvari. Život prolazi kraj vas.

Vezanost za prošlost može imati i još teži oblik, onaj kada uvijek iznova proživljavate traume i ružne događaje iz vlastite prošlosti, nesposobni oprostiti i otpustiti te udahnuti svježi zrak sadašnjeg trenutka sa svim prilikama koje vam on nudi.

U svakom slučaju, pojavljivanje ove karte je znak upozorenja! Zbog življenja u prošlosti propuštate stvarni život i nove prilike.

Kako si pomoći? Za početak bi bilo dobro da napravite čistku po svom stanu ili kući te odbacite svu kramu i predmete koji vam zapravo ne trebaju i koji u vama bude negativne emocije i drže vas u prošlosti. Kako to napraviti pročitajte ovdje.

Potom napravite kidanje vezanosti putem ovog videa:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.