Prosperitet

Kad su okolnosti izazovne u smislu novaca ili materijalnih sredstava, javlja se sklonost prema stiskanju, da se čvrsto držite onoga što imate i da s tim postupate vrlo štedljivo. Međutim, prosperitet treba slobodno teći. Nemojte se zatvarati na obilje univerzuma tako da se predajete mislima o oskudici. Zasadite ono sjeme koje možete i primite ono što vam se daje.

Poruka ove Earth Wisdom karte je da morate biti jako pažljivi da vas ne prevlada strah od neimanja koji će vas dovesti u stanje duševnog grča kada su novac i materijalno stanje u pitanju. Na žalost, to je svakodnevnica velike većine čovječanstva. Samo svjesnost može pobijediti taj strah i zato je materijalna situacija najveći izazov za svakoga na putu svjesnog duhovnog rasta, ali i najveći učitelj. Naučite li se svjesno opustiti baš u onim trenucima kada vas vanjske okolnosti guraju u strah, zabrinutost, tjeskobu i grč, tada ćete dopustiti energiji obilja da slobodno teče, a vaše će povjerenje u Život rasti. Ovo je teško povjerovati onome tko to nikada nije doživio jer je stalno u kandžama egzistencijalnog grča. No, doživite li barem jednom tračak svjesnosti i slobodu protoka obilja, možete se uhvatiti za taj trak i jačati svoju svjesnost. U jednom trenutku ćete probiti svoje blokade. Obilje više ništa neće moći zaustaviti, osim možda opet vašeg straha, ako mu se predate.

Tok obilja znači i primanje i davanje. Dajete li slobodno unatoč tome što mislite da nemate? A kakvi ste u primanju? Kad vam netko želi nešto dati, pokloniti, kupiti, odgovarate li tada nesvjesno uz osjećaj neugode “Ne, ne treba” ili “Ma niste trebali”? Ako to radite, kako očekujete od univerzuma da vam da više, da vam dopusti da sami zaradite dovoljno kad odbijate male stvari?

U podržavanju slobodnog toka obilja mogu vam pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija biljke srebrenke, energija dendritičnog ahata i simbolika spirale.

Jednostruka spirala je keltski simbol koji označava rast, rođenje i širenje eterične energije.

Srebrenka, mjesečnica ili dukat je biljka koja sa svojim plodovima podsjeća na Puni mjesec, što je simbol punine moći, blagoslova i obilja. Također, oblik plodova sliči na novčiće.

Dendritični ahat je poznat kao kamen obilja. Naziva se još i ahatom stabla, zbog sitnih grančica drugih minerala unutar samog ahata. Povezan je sa zemaljskom, materijalnom energijom, ali i s duhovnom energijom, baš poput stabla koje sa svojim korijenjem i krošnjom povezuje zemlju i nebo.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite nježnost biljke srebrenke na svojim dlanovima i primite njenu esenciju u svoje srce. Zapazite da je na nebu Pun mjesec! Povežite se s energijom dendritičnog ahata. Dotaknite simbol spirale i zapazite vodu s izvora kako teče slobodno, pio je netko ili ne. Primajte osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite svoje emocije, iscijelite se. Dozvolite si vrijeme koje vam je potrebno pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način podrške toku obilja možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Imam sve što mi je potrebno, a to uključuje da imam dovoljno i da bih dijelio s drugima. Neprestano osnažujem i potičem tok obilja u svijetu i uklanjam svoje blokove koje je nastalo zbog gomilanja i zadržavanja stvari. Slobodno dajem i slobodno primam.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.