Osho Zen Tarot

Osho zen tarot ili Oshove zen karte su vrlo vrijedan alat samorazvoja i putokaz na stazi vašeg osobnog rasta. Lišene su misticizma i ezoterije, što je inače karakteristika klasičnih tarota. Prema načelu sinkroniciteta, kojeg je opisao veliki psihoanalitičar C. G. Jung, kad izvučete određene karte njihov odabir nije slučajan, već one putem prikazanih slika otkrivaju poruke vaše podsvijesti (ili vašeg višeg Ja). Te arhetipske slike su jezik nesvjesnog kojim se ono obraća vašem svjesnom biću kako bi vas usmjerilo na ostvarenje vašeg punog životnog potencijala i pomoglo vam donijeti razborite odluke. To redovito doživljavate kada sanjate, a sa zen kartama se događa isti proces komunikacije putem slika, ali sada u budnom stanju. Samo je potrebno znati te slike ispravno protumačiti.

Prelijepe karte Osho zen tarota

Zen kartama se ne proriče budućnost. One mogu dati neku naznaku smjera u kojem će se situacija razvijati ili mogu otkriti potencijal neke situacije ili vjerojatnost da se ona odvije na određeni način. Međutim, te karte su prije svega namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i koje preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života i svoje budućnosti, ali im je potreban dublji uvid u neku nejasnu situaciju, problem ili odnos, kako bi na temelju toga same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema ispunjenju te time stvorile budućnost kakvu žele.

Koliko ste se puta našli u situacijama ili odnosima koji su vam bili nejasni, gdje ste bili zbunjeni proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u vašoj glavi, a još više savjetima okoline? Pokušavali ste naći izlaz, tražili ste smjernice izvana i odgađali donošenje odluke u strahu da ne pogriješite. Možda ste čak zvali tarot linije i nadali se da će vam proreći svijetlu budućnost bez da sami nešto poduzmete. A odgovori su zapravo već bili u vama. Postoje načini kako doprijeti do njih, a Osho zen tarot je jedan od odličnih načina.

Zabavno je izvlačiti razne kartice, kojih danas ima doista mnogo, te pročitati njihovo značenje iz knjižice. No, mnogo je smislenije zaći dublje u suštinu poruka i naučiti povezati kartu s konkretnom situacijom za koju pitate. Naučite bolje služiti se zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života! Ako vas privlači i zen filozofija u smislu otkrivanja vlastite moći svjesnog bivanja i djelovanja u sadašnjem trenutku, onda više nemate dvojbi jesu li ovo karte za vas.

Autor karata je Osho, renomirani indijski učitelj zena, a oslikala ih je njegova učenica Ma Deva Padma.

Sve što vam je potrebno za samostalno učenje su Oshove zen karte i moja skripta

Karte “Osho Zen Tarot” na hrvatskom jeziku nabavite u online knjižari Harša, a na engleskom ih jeziku naručite s Amazona.

U učenju vam može pomoći moja opsežna skripta od 114 stranica koja sadrži prijevod objašnjenja svih 79 karata uz moje dodatno tumačenje stečeno dugogodišnjim iskustvom, upute za rad s kartama i detaljan opis desetak različitih otvaranja. Više ne držim tečajeve Osho zen tarota, ali sam zato javno stavio na raspolaganje svoju skriptu koju sam prvi put napisao 2009. godine te je kasnije dvaput dorađivao. Skriptu besplatno preuzmite ovdje.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.