Sova kao animalni vodič

Moderan život pun je zahtjeva i buke. To održava vaš um zaposlenim, ali rijetko ćete pronaći istinske odgovore i inspiraciju u takvom neprestanom nemiru. Ponekad je korisno, pa čak i potrebno, da se sklonite od ovog frenetičnog svijeta i vratite se sebi.

Duh sove vas sada poziva da se povučete, budete sami i u tišini. Mnogi se toga zapravo boje: samoću vide kao usamljenost, tišinu kao tupost, a neaktivnost kao dosadu. Ali provedite bar malo vremena u prirodi, odložite svoj pametni telefon, isključite televizor i zapravo ćete moći uživati u takvom trenutku predaha.

Vaš um, kao i vaše tijelo, moraju se odmarati. Možda će vas iznenaditi uvidi koje ćete dobiti ako na trenutak zastanete i osluškujete svoj unutarnji glas.

Poruka od sove: “Odvojite malo vremena za povlačenje i uživajte biti sami.”

Ako vam treba samo predah, možete se poslužiti ovom vođenom meditacijom, pogotovo ako odete negdje u prirodu i odvojite pola sata za sebe:

Ako pak tražite odgovore, onda je sljedeća vođena meditacija nešto prikladnija:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.