Podrška umirućima (i umrlima) (video)

Smrt je tabu tema pa je tako i naš odnos prema umirućima često prožet negiranjem, izbjegavanjem i izostankom prave podrške umirućoj osobi. Ukoliko imate nekoga tko je na samrtnoj postelji, pogledajte ovaj video i pružite punu podršku toj osobi tako da razgovarate s njom otvoreno o smrti, umiranju i strahovima, o njenim strahovima, ali i o svojim strahovima. Nemojte propustiti te veličanstvene posljednje trenutke nečijeg života zbog vlastite nelagode pred smrću i zbog straha od vlastite prolaznosti.

U videu Boris govori i o iskustvima poslije smrti, znakovima koje duše ostavljaju onima koji ostaju ovdje, o viđenju duhova (duša), a dotiče se i teme samoubojstva.

Video je izvorno snimljen za Borisovu Reiki grupu na Facebooku, kao poticaj reikistima kako da energetski pomognu umirućima, ali i onima koji su već otišli, npr. kroz energetsku podršku za opraštanje ili podršku za prijelaz i odlazak u svjetlost. No, video će zbog svoje univerzalnosti biti koristan svima, bez obzira imaju li Reiki ili ne.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.