Kad ste teški samima sebi

Kad nosite teret sačinjen od “trebao bih” i “ne bih trebao”, a koji su vam natovarili drugi, postajete poput ovog čovjeka u dronjcima koji se muči s penjanjem uzbrdo. “Brže, jače se potrudi, stigni na taj vrh!” viče glupavi tiranin kojeg taj čovjek nosi na ramenima i koji kao krunu ima drskog pijevca sa zapovjedničkim stavom.

Ako vam se u ovim danima čini da je život samo borba od kolijevke pa do groba, možda je vrijeme da otresete ramena i vidite kako je to hodati bez ovih likova na svojim leđima. Pred vama su vaše vlastite planine koje trebate osvojiti i vaši vlastiti snovi koje trebate ostvariti. No, nikad nećete imati energije da se bavite njima sve dok se ne oslobodite svih očekivanja koja ste pokupili od drugih i sad mislite da su vaša. Moguće je da ona postoje samo u vašem umu, ali to ne znači da vas ne mogu opteretiti. Vrijeme je da se rasteretite, a očekivanja pošaljete njihovim putem.

Ova karta pokazuje da vašim životom upravljaju očekivanja drugih, bio to partner, obitelj, prijatelji, susjedstvo i okolina u kojoj živite i radite, ili pak društvo kao cjelina, tradicija i običaji. Još gore je što vjerojatno niste svjesni toga jer ste usvojili ta uvjerenja i smatrate ih svojima.

Zbog blizanačke sličnosti između čovjeka u dronjcima i tiranina na karti, možete zaključiti da karta primarno govori o stvarima koje namećete samima sebi, a tek onda o onima koje dolaze iz okoline.

Kad vam se ova karta pojavi gotovo je sigurno da vašim životom upravljaju “moram”, “trebam”, “ne smijem”, “tako se to radi”, “očekuje se da…”, “mora se ovako”, “tako i drugi to rade”, “svi su… pa moram i ja”, “uspjeh je postići to i to”, “bit ću prihvaćen samo ako…” itd. Zar je onda čudno ako ste umorni, iscrpljeni i duboko nezadovoljni?

Veliki je izazov otkriti u takvim okolnostima “što zapravo ja želim?” i zbaciti s grbače sva nametanja, pa čak i po cijenu razočaranosti okoline vašom odlukom i promjenom.

Neka vam pomognu neka od videa koja je Boris snimio na ovu temu:

O strahu od promjene:

Tri rješenja kad se nađete pod pritiskom:

Vođena meditacija za promjenu:

Meditacija za proboj blokada:

Kidanje vezanosti za loše stvari:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.