Kad religija zaslijepi spoznaju o vlastitoj veličanstvenosti

Sasho piše o tome kako religija može zaslijepiti spoznaju o vlastitoj veličanstvenosti:

Kada sam prvi put boravio u Rijeci, bilo je to 2012. godine, odmah su me po dolasku odveli u posjet jednoj ženi koja je bila smještena u bolnici zato što je nekoliko dana ranije imala pokušaj samoubojstva. Vidio sam njeno stanje i dogovorili smo energetske tretmane. Nakon što je izašla iz bolnice, trebala je primiti injekciju na odjelu za psihijatriju u KBC Rijeka, pa me je zamolila da joj budem podrška i pratnja. U bolnicu nismo išli samo ona i ja, već i njen suprug i jedna moja tadašnja prijateljica.

Na taj zatvoreni odjel smo ušli samo nas dvoje. Kada smo ušli na odjel, nju su preuzele medicinske sestre, a ja sam otišao u kafeteriju i tamo je čekao. Nije prošla ni minuta kada su se oko mene počeli okupljati pacijenti s tog odjela. Ponašali su se kao da po prvi put vide ljudsko biće. Počeli su me pipkati, gledali su me, kružili oko mene, istraživali… Ja sam ostao miran i sve to sa znatiželjom promatrao. Bilo mi je to jako simptomatično, ali nisam previše obraćao pažnju na sve to, niti analizirao situaciju. U tom periodu života sam inače bio baš jako energetski otvoren i doslovno sam bio kao izvor energije.

Kada smo izašli van u hodnik, ispred odjela stajao je muž od te žene koju sam pratio, moja prijateljica i još jedna nepoznata žena. Ta žena je čekala na svog sina koji je bio na psihijatrijskom pregledu. Ta nepoznata žena mi je prišla i na neki čudan način me pitala da li me može zagrliti. Odgovorio sam joj da može. Zagrlila me je i ostala tako možda pola minute.

Odjednom se jako uznemirila i počela je vikati na mene. Prvo je s povišenom tonom upitala: “Tko si ti? Tkooo si tiii???” Bio sam jako zbunjen tim upitom i samo sam joj odgovorio da nisam nitko poseban. Ona je krenula još žešće: “Ne!!! То može samo Isus! Tko ti je to dao?” Žena je postala histerična i ponavljala je ta pitanja. Moji prijatelji su me izvukli van i doslovno smo pobjegli iz te ustanove. Bio mi je to šok.

Vjerujem da je ta žena u meni osjetila energiju, toplinu i ljubav pa je zato došla do mene sa željom da me zagrli. No, onda joj se nešto dogodilo. Njen um i sustav vjerovanja nisu mogli prihvatiti da svi mi, ali doslovno svi mi, imamo taj dar energije, iscjeljivanja i ljubavi pa je krahirala.

Dragi moji ljudi, svi smo mi izvor energije, po rođenju neki više, a neki manje, a s radom na sebi i učenjem to se može i pojačati. Ali bitno je da je sve to čista univerzalna energija ljubavi. No, religije u ljudima guše suštinu, guše našu iskonsku prirodu i žele da slijedimo idole. Nije ni čudo da se neki ljudi lako pogube u svemu tome. Čuvajte svoju bit od takvih stvari jer one stvaraju velike oblake u svijesti i zbog njih nikako da vidite sunce.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.