Energetski oktopodi

Sasho piše o energetskim oktopodima:

Da li znate da postoje bića koja mogu živjeti u nama, hraniti se našim životnim nektarom i stvarati nam energetski kaos?

Jednom prilikom sam radio energetske tretmane jednoj mojoj prijateljici iz djetinjstva. Osjetio sam snažan poriv da stanem uz nju da je podignem i pomognem joj uvidjeti da je život predivan te da izbaci svaki strah iz sebe i prepusti se životnom toku bez ikakvog zadržavanja. Uradio sam joj prvi tretman; bio je snažan i temeljit. Obuhvatio sam svaku stanicu njenog fizičkog tijela, a radio sam i na emotivnoj i energetskoj razini. Ali nakon tretmana nisam imao mira pa sam navečer prije spavanja uradio još jedan tretman i programirao da joj energija dolazi cijelu noć.

Sljedeći dan nakon svih mojih jutarnjih rituala uhvatio sam se posla jer još nisam imao mira oko nje. Krenuo sam opet s energetskim tretmanom i zapao sam u polumeditativno stanje. I onda se počelo nešto događati…

Iz srčane čakre su se pojavili krakovi i izašao je veliki eterični oktopod (hobotnica). Na području srca se otvorila velika crna rupa. Skočio sam u nevjerici i uzeo visak da to istražim. Visak mi je potvrdio da je u njoj bio “podstanar”, energetski parazit kojeg je negdje pokupila.

Taj parazit je radio veliku štetu u njenom životu. Strahovi su joj se počeli dizati. Njena životna energija se počela gušiti, njeno svjetlo se gubilo jer ga je taj oktopod upijao, a ona je dobivala samo mrvice. Nije imala fokus za posao i nije imala snage za rješavanje svakodnevnih obaveza. Svakim danom je sve više tonula. Bila je rob tog parazita.

Nakon tih tretmana slijedi joj saniranje posljedica, energetsko iscjeljivanje kako bi se vratila u normalu. Da je to biće u njoj ostalo, s vremenom bi se njeno stanje pogoršavalo, a možda bi se čak pojavila i neka fizička bolest.

Inače, ti eterični oktopodi su jako strašljiva bića. Ukoliko primijete da ih netko može vidjeti, onda bježe i ne napadaju. No, ako ostanu neprimijećeni, a energetsko polje oko vas je oslabilo zbog stresa, izostanka energetske higijene ili drugih razloga, tada možete postati njihov obrok. Prije nekoliko godina sam znao vidjeti jata takvih eteričnih bića, a kada su primijetili da ih vidim, uvijek su bježali.

Eto dobri ljudi, želim vam da imate uvid u sve što se događa, da ste svjesni svake promjene u vama da biste na vrijeme riješili ono što možete riješiti. Često nemamo uvid u to što se točno s nama zbiva, ali zato trebamo slušati intuiciju jer ona uvijek pokazuje da s nama nešto nije u redu, a često intuitivno znamo što je to točno. Čuvajte se!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.