Vjeverica kao animalni vodič

Vjeverica je stručnjak za organizaciju. Ako vam se sada pojavljuje, to je zato što biste mogli imati koristi od njenih izvrsnih vještina.

Pretjerano razmišljanje i stvaranje previše planova može vas spriječiti da idete s tokom. Ali malo strukturiranosti i predviđanja mogućih koraka nikada ne šteti. Možda radite na novom projektu koji zahtijeva temeljitu pripremu ili jednostavno trebati reorganizirati svoje misli. Duh vjeverice vam može pomoći da odredite što je zaista važno, a što je sporedno.

U svakom slučaju, poruka je jasna: pažljivo proučite sve svoje mogućnosti i napravite informirani izbor. Žuriti sa stvarima u ovom trenutku nije prikladno. Odvojite vrijeme za “spremanje orašastih plodova” i prikupite sve resurse koji će vam trebati za vaše nadolazeće putovanje. Zatim, kad je sve postavljeno, moći ćete s pouzdanjem i s jasnom namjerom krenuti naprijed.

Poruka od vjeverice: “Odvojite vrijeme za planiranje sljedećih koraka i prikupite sve potrebne resurse.”

Ako vam organiziranost nikako sada ne ide jer niste motivirani pa osjećate zbog toga krivnju, pogledajte onda ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.