Postizanje jasnoće

Jasnoća zahtijeva da maknete nepotrebne misli i da imate pojačanu sposobnost opažanja. Očistite svoj um od prethodnih povreda i predrasuda te se otvorite prema ideji da vidite nove veze među stvarima i svježe načine razmišljanja. Rezultat će biti sposobnost da donesete genijalne odluke bez obzira na kompleksnost situacije.

Poruka ove Earth Wisdom karte je da vam sada treba jasnoća, objektivnost i otvorenost prema novim načinima i pristupima situaciji koja vas okupira ili muči. Da biste ostali objektivni, mudro bi bilo da razmijenite misli s barem dvije osobe koje su kompetentne i koje vam neće laskati ili “ići niz dlaku” već će vas moći saslušati, razumjeti i ako treba mudro vas usmjeriti prema sagledavanju vaše situacije iz nekog novog kuta. Cilj je da postignete nedvosmislenu jasnoću.

U postizanju jasnoće vam mogu pomoći elementi prikazani na slici ove karte, bilo da samo meditirate na njih ili ih fizički upotrebljavate. To su: esencija biljke metvice, energija fluorita i simbolika trikvetre.

Trikvetra je keltski simbol koji ujedinjuje tri bitna aspekta: prirodu, vaše biće i univerzalnu višu svijest (kako je već shvaćate i doživljavate).

Metvica je biljka koja bistri um, donosi koncentraciju, potiče komunikaciju i pojačava percepciju (opažanje).

Fluorit je poludragi kamen koji popravlja i restruktuira slomljene sisteme. To je kamen genijalnosti i sreće. Povećava mentalne sposobnosti, pažnju, koncentraciju i fokus. Otvara vas prema duhovnoj volji i kontaktu s višom sviješću te uravnotežuje praktične zemaljske energije s duhovnim energijama.

Meditirajte na ovu kartu. Promatrajte je nekoliko minuta, a potom zamislite sebe da ste preneseni u prizor s karte. Osjetite krepkost metvice na svojim dlanovima i primite njenu esenciju u svoj um. Povežite se s energijom fluorita i osjetite je kako vam izoštrava percepciju i otvara treće oko na čelu. Dotaknite simbol trikvetre i osjetite jasan spoj sa svojim duhom, s prirodom i s višom sviješću. Primajte osjećanja i informacije, razgovarajte s likovima i pojavama koje vam dođu u meditaciji, razmjenjujte misli, izrazite svoje emocije, iskomunicirajte sve jasno i elokventno. Dozvolite si vrijeme koje vam je potrebno pa tek onda izađite iz meditacije.

Meditaciju ili neki svoj način postizanja jasnoće možete započeti sa sljedećom afirmacijom:

“Moj um je bistar. Povrede, predrasude i uvjerenja ne utječu na moje reakcije ili misli. Sposoban sam vrlo jasno zapažati svijet oko sebe.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
(tel. 0,93 € / 6,99 kn min. | mob. 1,12 € / 8,41 kn min.)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.