Dočekali ste svoje vrijeme!

Došlo je vrijeme zrelosti i plodonošenja. Vi ste zreli ili je situacija sasvim sazrela za željenu promjenu ili ishod. Ova zen karta govori o vremenu iznošenja vlastitih “sočnih plodova” na svjetlo dana kako bi ih drugi prepoznali i radovali im se. No, ona govori da je došlo vrijeme da i sami uberete plodove svog truda.

Kad je voće zrelo ono samo od sebe padne sa stabla. U jednom trenutku ono visi na peteljci s grana stabla, pucajući od sočnosti. U drugom trenutku ono pada, ne zato jer je bilo prisiljeno pasti ili je napravilo napor da se sunovrati, već zato što je stablo prepoznalo njegovu zrelost i jednostavno ga je otpustilo.

Kad se ova zen karta pojavi u vašem životu ona ukazuje da ste spremni podijeliti svoje unutrašnje bogatstvo, svoju “sočnost”. Sve što trebate napraviti je opustiti se upravo ovdje gdje se sada nalazite i biti voljni da se to dogodi. To dijeljenje sebe, taj izričaj svoje kreativnosti može doći u mnogo oblika – u vašem poslu, u vašim odnosima ili u vašim svakodnevnim iskustvima. Od vas se ne traži nikakva posebna priprema ili napor. Jednostavno je došlo pravo vrijeme.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.