Betonika kao vaša biljka moći

Betonika vam donosi umirenje nesklada, rastjerivanje negativnosti i zaštitu. Stari narodi su vjerovali da betonika, Lus bheathag na galskom, štiti i dušu i tijelo. Također su je koristili za zaustavljanje krvarenja i zacjeljivanje rana. Duh betonike vas poziva da “iscijelite rane”, bilo u sebi ili u drugima.

Kad se među ljudima događaju konflikti, često nastaju povrede, i nije lako odlučiti treba li se zaustaviti s razmiricom ili pustiti da ona ide svojim tijekom. Da bi konflikt bio produktivan, a ne destruktivan, mora postojati jasna komunikacija, a želja za povrjeđivanjem ili osvetom se mora svesti na najmanju moguću mjeru. Uspješan odnos nije onaj u kojem nikada nema sukoba, već onaj u kojem su obje strane naučile vješto rješavati konflikte kada se pojave, a pojavljuju se u svakom iole značajnijem odnosu. Sposobnost razrješavanja konflikata je zapravo sposobnost iscjeljivanja koju duh betonike odražava.

Betonika ukazuje i na opasnost od izbjegavanja konflikta pod svaku cijenu jer je to poput uklanjanja simptoma bolesti bez da se iscijeli njen uzrok – prije ili kasnije bolest će se vratiti. Možda se bojite izraziti svoje mišljenje koje je drugačije od sugovornikova ili grupe u kojoj se nalazite? Ili se plašite pokazati osjećaje koje ste okarakterizirali kao negativne? I sve to radite da biste održali “mir u kući”? No, ponekad su konflikti nužni kako bi se iz njih rodilo neko novo i bolje viđenje situacije.

Preispitajte se što vam govori vaša intuicija – trebate li se suočiti s nekom osobom ili situacijom bez daljnjeg izbjegavanja, ili je ipak bolje da pronađete neke druge načine kako biste razriješili problematičnu situaciju.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.