Pobijedite tiraniju svog uma

Žena na slici ima smiješak na svom licu. Zapravo, ona samo promatra ludorije uma – ne sudi ih, ne pokušava ih zaustaviti, ne poistovjećuje se s njima, već ih samo promatra poput automobila na cesti ili valića na površini jezera. Budite poput nje! A kreveljenja uma su pomalo i zabavna jer on skače gore-dolje i migolji se vamo-tamo u pokušaju da zadobije vašu pažnju i da vas uvuče u svoju igru.

Razviti umijeće distanciranja od uma jedan je od najvećih blagoslova. To je ono čemu meditacija zapravo služi – ne za pjevanje neke mantre ili za dosadno ponavljanje afirmacija, već za čisto promatranje, kao da um pripada nekome drugome. Sada ste spremni postići taj odmak i promatrati predstavu bez da budete uvučeni u dramu. Upuštajte se u tu jednostavnu slobodu okretanja prema unutra kad god možete i umijeće meditacije će u vama rasti i produbiti se.

U praktičnom smislu ova zen karta vas poziva na okretanje prema sebi sa svrhom da osluškujete što vam vaše srce ili biće ima za reći vezano uz situaciju za koju tražite uvid. Karta vas poziva da ignorirate glasove vašeg uma koji vas pokušava odvući od vaše istine i od onoga što jeste i što želite ostvariti. Ti glasovi mogu biti vaši vlastiti glasovi – usvojena uvjerenja, obrasci razmišljanja i ponašanja, osjećaji krivnje, strahovi i svi drugi mogući oblici distrakcije.

No, ova zen karta može ukazivati i na glasove izvana – uvjeravanja članova obitelji, prijatelja i “mudre savjete” od drugih ljudi. Što god da jest, karta vas vrlo jasno, određeno i nedvosmisleno poziva da se zagledate u svoju nutrinu i pronađete odgovore u sebi samima, ignorirajući sve ove glasove sa strane, koji, možda izrečeni i u najboljoj namjeri, zapravo pojma nemaju što je najbolje za vas.

Dvije Borisove vođene meditacije koje vam mogu pomoći da bolje čujete sebe su snimljene ovdje:

Temeljna meditacija – meditacija za duboko opuštanje, energiziranje i harmoniziranje:

Meditacija na 4 elementa uz more:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.