Kad se nadviju crni oblaci…

Ono kad se nadviju crni oblaci nad vas… kad vas obuzme tmurno raspoloženje… kad se osjećate umorni, iscrpljeni, nesposobni za rad… kad vam nije do ničega… kad biste se samo pokrili s poplunom preko glave…

Ipak, uvijek se negdje može probiti tračak svjetla!
Ali, zašto biste bili samo u pasivnom stanju čekanja da se to možda dogodi!? Vjerujemo da mnogi od vas misle da ste samo marionete u rukama klete sudbe i da baš nemate mnogo izbora – ako vam se posreći, super, a ako ne, jebiga…

A nije baš tako!

Ovu zraku svjetla koja se probila kroz teške oblake možete i sami pozvati! Vrlo jednostavno zapravo… no, želite li? Budite iskreni s odgovorom! Ne nama, to nam nije potrebno… budite iskreni prema sebi! Želite li?

P.S. Ovaj prizor je snimio Boris prije nekoliko godina sa svog prozora…

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.