Je l’ vam je dosta?

Prevlast crvene boje na ovoj karti jasno ukazuje da je njena tema energija, moć i snaga. Blistav sjaj zrači iz solarnog pleksusa, odnosno iz centra moći osobe s karte čiji položaj tijela odaje bujanje energije i odlučnost. Svi mi s vremena na vrijeme dosegnemo točku “kad je previše, previše je”. Tada nam se čini da nešto moramo učiniti, bilo što, pa makar se poslije pokaže da je to bilo pogrešno, ali samo da se oslobodimo tereta i ograničenja koja nas sputavaju. Ako to ne učinimo prijeti opasnost da ugušimo i osakatimo našu životnu energiju.

Ova zen karta može ukazivati na stanje stvari kod vas – energija buja i pred probojem je, ili je oslobođenje kreativne i djelatne energije već u tijeku. Ali karta vas može i upozoravati da potiskujete nešto što treba biti oslobođeno i ukoliko ne dozvolite energiji da razbije ljusku sputanosti, umjesto proboja vjerojatnija posljedica je slom, živčani slom ili slom duha.

Ako sada osjećate “da je bilo dosta”, dozvolite si rizik da razbijete stare obrasce i sputanosti koje su sprječavale vašu energiju da teče slobodno. Ako se odvažite na to bit ćete iznenađeni vitalnošću i snagom koju će proboj donijeti u vaš život.

Odabir smjera djelovanja je uvijek na vama – hoćete li slijediti energiju proboja ili ćete opet pronaći nekakve neuvjerljive razloge i opravdanja da je i dalje sputavate?

Pomognite si u ovom procesu s meditacijom za proboj blokada:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.