Gavez kao vaša biljka moći

Moć gaveza je toliko velika da on djeluje i na površini i duboko unutar tijela. On umiruje i liječi kožu, ali također uspijeva prodrijeti do kostiju gdje ublažava bol u zglobovima ili pomaže u zacjeljivanju kostiju. Ova druidska karta, Meacan dubh na galskom, ukazuje da morate obratiti pažnju i na vanjsku manifestaciju neke situacije, ali i na dublju strukturu ili na temeljni uzrok, jer kosti simboliziraju bazu i temelj stvari.

No, kosti predstavljaju i vezu s precima. Možda situacija s kojom se sada nosite vuče porijeklo od predaka pa se trebate pozabaviti s poviješću svoje obitelji. Moguće je da trebate izvući neke “kosture iz ormara” kako biste se suočili sa starim povredama i iscijelili ih, a te “kosture” potom simbolički ponovo zakopati, ovaj put u zemlju, uz prikladan ritual, umjesto da ih vratite u ormar.

Gavez, s obzirom na svoje djelovanje na dva nivoa, može označavati i fuziju ili sjedinjenje dvaju koncepata, dviju organizacija ili dvoje ljudi. Snaga i iscjeljenje mogu izroniti iz takvog sjedinjenja, što potvrđuje izreku da je “cjelina veća od zbroja njenih dijelova”.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.