Probajte zagrliti stablo!

Pogledajte dobro što se ovdje zbiva! Kad zagrlite stablo energetski postajete jedno s njim jer vam se aure stapaju. Uočite koliko se visoko proširujete prema nebu… i koliko duboko u zemlju. I sad, niste tu samo vi i jedno stablo, već čitava šuma. Sve vibrira od čiste energije. I sad zamislite da to nije park u kojem provedete samo pola sata, već šuma u kojoj lagano šećete više sati. Kakvi ćete se vratiti kući!?

Boris je već pisao o važnosti energetske higijene – čišćenja, punjenja i zaštite te kako sami to možete činiti (ovdje).
Čak je snimio i video o tim metodama:

To možete raditi svakodnevno u svom domu u urbanoj sredini, ALI nema boljeg i snažnijeg energiziranja od onog u prirodi.

Ako odete u šumu i zagrlite stablo, svakako napravite sljedeću meditaciju s energijom zemlje koja se diže preko stabla:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.