Losos kao vaša životinja moći

Losos, Bradan na galskom, vrlo je sveta životinja u druidskoj tradiciji – kao “najstarija životinja” simbolizira mudrost i inspiraciju. Losos se vraća na mjesto svog rođenja kako bi se pario. Taj put prate teškoće koje mora savladati dok pliva uzvodno. Da biste pronašli mudrost i vi se simbolički morate vratiti na mjesto svog rođenja – rekapitulirati svoj život, u svijesti se vratiti do svojih početaka. Losos vam tada donosi mudrost, ali i buđenje mladenačkog duha i inspiracije. No, da biste primili te darove, morate biti otvoreni i nevinoga duha, jer vam kruta odlučnost ovdje neće pomoći.

Ako pokušavate ostvariti svoje ciljeve s pretjeranim nastojanjem (pod svaku cijenu) ili ako se oslanjate na nekog drugog da će vam pružiti mudrost umjesto vas, tada vam losos nosi poruku da morate usvojiti opušteniji pristup životu. Losos uspijeva plivati uzvodno ne zato jer se bori sa strujom, već se mudro služi podvodnim strujanjima suprotnog smjera. Njegovo iskakanje iz vode vas poziva da se prisjetite radosnog djeteta u sebi koje pleše i skakuće.

Neka vam u procesu rekapitulacije i spajanja s duhom lososa pomogne i ovaj energetski video s ušća Crnog Drima u Ohridsko jezero:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.