Kad vodite zamišljene bitke u glavi

Lik na ovoj karti cijeli je pod oklopom. Vidljiv je jedino njegov pogled pun srdžbe i pobijeljeli zglobovi na njegovim stisnutim šakama. Ako pogledate bolje, oklop je prekriven gumbima, koji su spremni za detonaciju ako netko i samo ovlaš prođe kraj njih. U pozadini se nazire magloviti film koji se odvija u umu ovog čovjeka – borba dviju osoba za dvorac.

Eksplozivan temperament ili sveprisutan bijes često maskiraju duboke osjećaje boli. Mislite li da ako uplašite ljude i otjerate ih od sebe da ćete izbjeći da još više budete povrijeđeni!? Zapravo, dešava se upravo suprotno. Prekrivajući svoje rane s oklopom sprječavate ih da zacijele. Siktajući na druge uskraćujete si ljubav i potporu koja vam je potrebna. Ako vam se čini da vam ovaj opis pristaje, vrijeme je da se prestanete boriti. Dostupno vam je mnogo ljubavi, ali samo ako joj dopustite da vam se približi. Počnite s opraštanjem samome sebi – zaslužujete to!

Ova zen karta, tzv. princ oblaka, dvostruki je element zraka, element uma – um “vrti filmove na kvadrat”, koji vas udaljuju od istine o sebi i drugima te od vlastitih osjećaja. Ovo je teška karta jer je snaga elementa zraka duplicirana, pa su obmane uma vrlo uvjerljive i djeluju opravdano.

Ova karta govori o temperamentnosti, bijesu, srdžbi, osobama s “kratkim fitiljem” koje lako “planu”, svadljivosti, preosjetljivosti, iziritiranosti… Pozadina je jasna – bol koju se pokušava sakriti.

Iscijelite svoju bol i uđite u mir kroz ovaj vođeni energetski tretman:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.