Negativni utjecaji iz prošlosti

Ruke postojanja tvore oblik ženskih genitalija, otvor kozmičke majke. Unutra su otkriveni mnogi prizori, lica iz drugih vremena. Iako može biti zabavno fantazirati o slavnim prošlim životima to je samo odvlačenje pažnje. Poanta je vidjeti i razumjeti obrasce u svom životu i njihove korijene u beskrajnom ponavljajućem kruženju koje vas je zarobilo u nesvjesnom ponašanju.

Dva guštera na svakoj strani predstavljaju poznavanje i nepoznavanje. Oni su stražari nesvjesnog koji žele biti sigurni da ste spremni za vizije koje bi inače mogle biti potresne. Ovo je poziv na buđenje – događaji u vašem životu pokušavaju ukazati na neki obrazac koji je drevan koliko i putovanje vaše vlastite duše.

U gornjem desnom kutu karte nalazi se Mjesec – simbol nesvjesnog. U drugim špilovima tarota ova se velika arkana zove “Mjesec” te ima značenje nesvjesnih utjecaja na nečiji život. To je bit ove karte i u zen tarotu – djelovanje nesvjesnog na vaše ponašanje, reakcije i vanjska zbivanja, neovisno o tome je li korijen tih utjecaja u ovom ili u prošlim životima.

Kad vam se ova zen karta pojavi, ona ukazuje da na vaše ponašanje, odluke, reakcije, emocije i na događanja koja vas sada prate djeluju nesvjesne sile, tj. vaši nesvjesni obrasci i uvjerenja koja ste usvojili u djetinjstvu pod utjecajem roditelja i okoline ili ih možda vučete i iz prošlog života. Nije bitno točno porijeklo. Pojavljivanje karte vam daje upozorenje u postojanje negativnog obrasca na kojem trebate poraditi kako biste ga se oslobodili.

Ovu kartu nikako ne biste trebali tumačiti kao “karmičku kaznu” zbog nečeg lošeg što ste možda napravili u prošlosti. Koliko sam primijetio, mnogi imaju tendenciju uzrok loših zbivanja u svojim životima objašnjavati kao “odmazdu” za zla djela iz ranijih života (a isti ti se vole prijetiti i drugima da će za nepoćudna djela u ovom životu biti kažnjeni “lošom karmom” koju će morati “otplatiti” u sljedećim životima). Čim se spomenu termini poput “karme” i “prošlih života” u svakom pojedincu se aktiviraju njegova vlastita vjerovanja i stavovi o tome. Moja razmišljanja se razlikuju od “glavne struje” novodobnih pokreta. Smatram da nismo ovdje da bismo ispaštali ikakvu kaznu! Niti je karma samo zamjenski izraz za pakao, nešto što bi trebalo biti kazna za grijehe. Vrijeme je da se oslobodite od takvih iskrivljenih viđenja!

Pojavljivanje ove zen karte samo vam govori da ste spremni prijeći na novo i ljepše iskustvo života oslobođeno starih destruktivnih obrazaca. Zapravo, govori vam da na svom putu osobnog razvoja dobro napredujete!

Vođena meditacija koja vam može pomoći otpustiti prošlost i sadržaje koji vam štete:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.