Dio ste prirode – tu je izlaz!

Integralni ste dio okoliša, bili toga svjesni ili ne, osjećali se vi otuđeni od prirode ili ne. Kako je vani, tako je i unutra! Promjenom perspektive na vani, npr. kada se popnete na ovakav vidikovac, nesumnjivo energetski djelujete i na svoju unutarnju promjenu perspektive, tj. načina na koji gledate život, neki svoj odnos ili problem. Iz daljine vam se čini manji… a vidite i mnogo šire od problema, vidite područja gdje se vjerojatno krije izlaz.

Zato tvrdimo da energija prirode, ako joj to dozvolite sa svjesnim višesatnim boravkom u njoj, mijenja život na bolje i iscjeljuje. Ne govorimo o pola sata šetnje u parku. Morate otići u šumu, uz divlje more, na planinu… i provesti tamo barem tri-četiri sata. Preuzet će vas! Ako tada i pokušate razmišljati o svojim problemima ili osjećati svoj jad, teško da će vam to polaziti od ruke. Probajte!

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.