Slomite te okove!

Snažan i autoritativan lik na ovoj karti nesumnjivo je gospodar vlastite sudbine. Na ramenu nosi znak sunca, a baklja koju drži u desnoj ruci simbolizira njegovu vlastitu, teško stečenu istinu. Bez obzira je li bogat ili siromašan, ovaj buntovnik je doista vladar jer je razbio lance represivnih društvenih uvjetovanja i mišljenja.

On je izgradio sebe time što je prigrlio sve dugine boje (simbol sinergije sva četiri elementa) dok je izlazio iz mračnih i bezobličnih korijena vlastite nesvjesne prošlosti i širio krila da poleti prema nebu. Suština njegovog postojanja je buntovnička – ne zato što se bori protiv nekoga ili nečega, već zato što je otkrio svoju pravu prirodu i odlučan je živjeti u skladu s njom. Orao je životinja njegovog duha, glasnik između zemlje i neba.

Buntovnik vas izaziva da budete dovoljno hrabri preuzeti odgovornost za to tko vi jeste, da budete dovoljno hrabri živjeti vlastitu istinu.

Društvo ne voli osobe koje žele živjeti vlastitu istinu i koje su spremne hrabro ustati za svoju slobodu. Ne voli ih zbog uljuljkanosti u vlastite navike koje ne zahtijevaju razmišljanje, promišljanje i svijest, jer lakše je kada netko drugi to radi umjesto njih – vladari, religiozni vođe, gurui i učitelji. Biti buntovnik znači neprestano se boriti za svoju istinu s kojom dolazi i prava sloboda.

Ali biti buntovnik može značiti i biti odbačen od zajednice, izgnan, obilježen i žigosan. Zato je glavna odlika buntovnika hrabrost!

Ova zen karta je vrlo dinamična karta, karta akcije i karta snažne i nepokolebljive muške energije. Karta vas poziva da se upitate – što je doista moja istina? Kad pronađete odgovor, sljedeće pitanje je – živim li tu istinu odvažno? Ili dozvoljavam represiju od nekoga, nečega ili samoga sebe? Bojim li se izreći svoje mišljenje i izboriti se za sebe?

Poput ovog buntovnika koji je u sebi objedinio sva četiri elementa (vodu, vatru, zrak i zemlju), i vi to možete učiniti uz pomoć Borisove vođene meditacije:

Ako niste sigurni kako da nadvladate strah, onda pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.