Puhara kao vaša biljka moći

Puhara, Balgann losgainn na galskom, simbol je misterija i nevidljive unutarnje povezanosti. Zapravo, sve gljive nose tu simboliku! One su tajanstvene – rastu u tami i hrane se na raspadajućim tvarima. Ova druidska karta je znak da se sada nešto čudno i neobično događa u vašem životu ili u nekoj specifičnoj situaciji, a što ne možete u potpunosti razumjeti.

Gljive su simbol unutrašnjih misterija; povezane su međusobno u prostrane mreže koje se prostiru ispod površine tla, niču i rastu u mraku te izvode alkemiju pretvaranja mrtve tvari u novi život.

Ako se vodite za duhom gljiva, to vam može pomoći doseći dublje razine zemaljskih tajni, a neki će reći da ćete pristupiti i svijetu vila. S time dolazi duboki unutarnji osjećaj vlastite povezanosti s mrežom svih bića koja postoje te razumijevanje vlastitih tajni skrivenih u dubinama bića. S takvom spoznajom i otkrivenjem dolazi i iscjeljenje.

Gljive vas mogu povezati s unutarnjim djelovanjem planeta Zemlje te s duhovnim svijetom, ali vas mogu također odvesti u svijet iluzija i halucinacija. Duhovna potraga je prepuna testova i izazova, a ova druidska karta vas upozorava na jednu od vrlo čestih kušnji kroz koju možda upravo sada prolazite.

U nekim New Age i okultnim učenjima se previše naglašava važnost postizanja raznih psihičkih moći koje su zapravo same sebi svrha ili koje bi osobi trebale dati osjećaj da je drugačija, duhovnija, prosvjetljenija ili moćnija od drugih. Nemojte se dati zavesti takvim idejama! Dok razvijate svoj duhovni put najvažnija je vaša poniznost i zadržavanje zdravog razuma pri razlučivanju korisnog od štetnog.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.