Strah od duhova

Sasho piše na temu krivih uvjerenja, strahova i propuštanja prilika, a na temelju jednog svog iskustva s pojavom duha preminulog prijatelja:

Pogrešna interpretacija vas može odvući od nečeg bitnog. Krivi ljudi, društvo i razna negativna ili iskrivljena uvjerenja mogu vas odvući od pažnje na sebe i od onoga što ste zaista vi. Ukoliko niste svjesni što vam to može uraditi, lako se možete pogubiti.

Doživio sam iskustvo gdje sam zbog takvog krivog pogleda skoro propustio jedno vrlo važno i lijepo iskustvo. Jedne večeri sam ležao na krevetu sa svojom macom i razgovarao na video s Borisom. Odjednom se pojavilo neko prisustvo u sobi. Moja maca je počela reagirati i gledati prema tom fenomenu (mačke imaju tu sposobnost da vide za nas nevidljiva prisustva). Ja ga nisam vidio, ali sam ga vrlo snažno osjećao kao neko prisustvo. Isto to je osjetio i Boris, iako je bio na drugoj strani računala.

Naravno, prestrašio sam se, iako mi to nije bilo prvo iskustvo takve vrste. Automatski sam pomislio da je to neko negativno prisustvo, da me napadaju “demoni”.

Srećom, Boris je bio priseban i natjerao me je da ispitam na visak što je to i zašto se to događa. Uradio sam tako i na moje iznenađenje pokazalo se je nešto što nisam očekivao – bio je to duh mojeg prijatelja koji je preminuo nekoliko dana ranije od korone. Bio je nemiran, prestrašen, tužan i izgubljen, nije znao što je ni gdje je. Umro je s 35 godina i takvo stanje duše je normalno kada mladi čovjek nenadano ode.

Nakon mog saznanja o čemu se radi, povezao sam se s njim energetski, komunicirali smo, radio sam energetski na njemu dva dana da razumije svoj put i prihvati ga, da si olakša prelazak i da se oslobodi zemaljskih veza. Nakon toga on se pozdravio sa mnom i otišao.

Eto, da sam ostao pri svojem starom uvjerenju temeljenom na strahovima od opasnih duhova i demona, propustio bih idealnu priliku i jedno dirljivo iskustvo. Takva uvjerenja i strah su mi davno usadili krivi ljudi, društvo, religija…

Pogrešna interpretacija na temelju strahova i naučenih uvjerenja doslovno nas može odvući od nečeg važnog!

Sasho Martinovski

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.