Kad osjećate da ne pripadate…

Maleni dječak na ovoj karti stoji s jedne strane vrata i gleda kroz njih. On je toliko mali i toliko je uvjeren da ne može proći kroz njih da ne vidi da lanac koji drži vrata nije zaključan. Sve što treba učiniti je maknuti ga i otvoriti vrata.

Kad god osjetite da ste izostavljeni ili isključeni, to u vama budi osjećaj da ste malo i bespomoćno dijete. To ne čudi, jer je taj osjećaj ukorijenjen duboko u iskustvima najranijeg djetinjstva. Problem je u tome što se to uvijek iznova odigrava u vašem životu, poput pokvarene ploče, baš zato jer je zakopano tako duboko.

Sad imate priliku zaustaviti tu ploču, odustati od zlostavljanja samih sebe s idejama da nekako niste “dovoljno dobri” da biste bili prihvaćeni i uključeni. Prepoznajte korijene tih osjećaja u prošlosti i oslobodite se stare boli. To će vam donijeti jasnoću da uvidite kako možete otvoriti ta vrata i ući u ono za čim najviše čeznete.

Ova zen karta jasno ukazuje da sebe ili situaciju ne vidite jasno niti trezveno. Osjećate se kao autsajder, kao da ste onemogućeni da dosegnete željeno ili se osjećate neprihvaćeni od okoline ili osobe čije priznanje tražite. Možda čak za svoju situaciju okrivljujete druge ili nepovoljnu situaciju, okolnosti, državu (ovo posljednje je vrlo omiljeno)…

Međutim, ova karta poručuje da ste sami kreator svoje situacije, a uzrok i okidač za to je neka nerazriješena trauma od ranije. Karta vas poziva da se ogledate oko sebe, zavirite u svoje stare boli, rane i povrede, prepoznate ih, otugujete i otpustite. A onda, kad vam se vid razbistri i kad ugledate otključani lokot, pa maknete lanac, čudit ćete se kako ga prije niste vidjeli. Dobro se ogledajte jer rješenje postoji! Ono za što sada mislite da je neostvarivo zapravo vam je nadohvat ruke.

Neka vam ova vođena meditacije pomogne u raskidanju vezanosti za te davne osjećaje koje ste doživjeli kao dijete:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.