Usporite!

Kornjača na ovoj zen karti je podsjetnik da i vi nosite svoj dom sa sobom gdje god išli. Nema potrebe za žurbom, niti da tražite zaklon bilo gdje drugdje. Čak i kad se krećete u dubine voda emocija, ostajete cjeloviti i slobodni od vezanosti. Ugledajte se na kornjaču, shvatite da sve što vam je potrebno već imate sa sobom, odnosno u sebi, i nema potrebe za trčanjem i žurbom da biste nešto postigli, ostvarili, dosegli ili osvojili, jer ništa vam neće pobjeći.

Ovo je vrijeme kada ste spremni otpustiti bilo kakva očekivanja koja ste imali od sebe ili od drugih ljudi, i kada ste spremni preuzeti odgovornost za bilo kakvu iluziju koju ste možda gajili. Nema potrebe učiniti išta drugo do počinuti u punini onoga tko ste sada. Još je i bolje ako želje, nade i snovi izblijede. Njihovo nestajanje stvara mjesto za novo umijeće mirovanja i prihvaćanja onoga što jest, a vi ste sada sposobni prihvatiti ovaj razvoj na način kao nikada ranije. Uživajte u ovom umijeću usporavanja, odmaranja i prepoznavanja da ste već kod kuće.

Osjećate li krivnju zbog sporosti, pasivnosti ili “lijenosti”, onda si pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.