Potrebno vam je da obnovite sebe

Obnovitelji su trojac drevnih biljaka koje pomažu obnoviti ravnotežu između tijela i duše, iscjeljujući srce i um sa svojim umirujućim i osnažujućim djelovanjem. Ružičasti žednjak ili rodiola (Lus na Laoch na galskom) i valerijana (An tribhileach) vise sa stropa, dok se na stolu nalazi svježe ubrana gospina trava, tj. kantarion (Eala bhuidhe).

Iako su uzbuđenje i avanturizam važni sastojci života, ponekad vam je potreban period mira i smirenosti – oaza u životu prožetim obavezama. Ova druidska karta ukazuje da vam je sada potrebno takvo vrijeme i da biste ga trebali svjesno stvoriti za sebe. Povlačenja su važan dio duhovnih praksi, a za druide to je uključivalo posjećivanje drevnih svetih mjesta i hodanje starim putevima u prirodi.

Gdje god da se nalazite, možete se povući, pa makar na samo tri sata, nekamo gdje vas nitko neće ometati i gdje se možete prepustiti onome što vas smiruje. Ipak, bolji učinak imaju duža povlačenja od tri i više dana, na mjesta koja su bliža prirodi. Ako si uzmete takav odmak, omogućit ćete svojem tijelu i duhu da se ponovno povežu i nađu potrebnu ravnotežu.

Ako ste jako izloženi stresu i patite od anksioznosti ili depresije, to je znak da vam osim samog povlačenja u prirodu treba i neka kombinacija savjetovanja, biljnih pripravaka i promjena u vašem načinu života.

Ova karta može značiti i da su neka situacija ili projekt nestabilni ili potpuno nerealistični te da vam je potrebna dobra doza zdravog razuma da biste se vratili nazad na pravi put. Moguće je da je vrijeme da angažirate konzultanta ili neku drugu osobu koja će situaciju razmotriti objektivnije od vas te vam dati savjet.

Za početak pogledajte ovaj video koji prenosi eneergiju prirode koja vam je prijeko potrebna:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.