Jeste li control-freak?

Postoji vrijeme i mjesto kada je kontrola potrebna, ali ako joj dopustite da zavlada vašim životom onda postajete u potpunosti kruti. Lik na slici je upakiran u uglove piramidalnih oblika koji ga okružuju. Svjetlo blista i cakli se na njegovim sjajnim površinama, ali ne prodire unutra. Kao da se je mumificirao unutar te strukture koju je izgradio oko sebe. Njegove šake su stisnute, a pogled prazan, gotovo slijep. Donji dio njegova tijela u obliku je vrška sječiva, oštrice koja dijeli i razdvaja. Njegov svijet je uređen i savršen, ali nije živ – on ne može dozvoliti nikakvoj spontanosti ili ranjivosti da uđe unutra.

Slika s ove zen karte podsjeća vas da trebate duboko udahnuti, “razvezati kravatu” i “popustiti uzde”. Ako vam se pritom dogodi kakva pogreška, to je u redu. Ako stvari malo izmaknu kontroli, to je vjerojatno “ono što vam je liječnik prepisao”. Život je mnogo, mnogo više od strogog nadziranja svih stvari.

Ova zen karta ukazuje na poremećaj funkcije uma – sklonost kontroli (ako ste “control-freak”), krutost, neprilagodljivost, rigidnost, hladnoću, neosjetljivost i nepopustljivost, strogost, kompulzivno-ovisničke poremećaje, nespontanost… Zapitajte se gdje se sada neka od ovih osobina pokazuje u vašem životu ili vašim postupcima i reakcijama.

Također, karta može upućivati i na nervozu, jer osobe koje se strogo kontroliraju duboko u sebi zapravo kipe od nagomilane energije vatre koja se ne pušta da se slobodno izrazi, a to se onda manifestira kao nervoza. Oni koji se ne sputavaju i koji dozvoljavaju da život teče spontano i bez očekivanja, ne mogu biti baš nešto posebno nervozni.

Jeste li spontani? Pogledajte ovaj video:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.