Vepar kao vaša životinja moći

Vepar, ili Torc na galskom, u vama može probuditi duh ratnika koji će vam pomoći pronaći smjer u životu.

Ova divlja i snažna životinja vas poziva da se neustrašivo zaputite u šumu kako biste otkrili tajne o sebi i svijetu. Ritualni keltski “putevi vepra” koji i dan danas postoje u otočnim zemljama sjeverozapada Europe, postoje i u unutrašnjem svijetu duha. Ako ih slijedite, susrest ćete se oči u oči sa životinjom koja utjelovljuje divlju i neobuzdanu snagu. Ta snaga je zapravo vaša vlastita snaga, ali je dosad bila sakrivena. Kad ugledate vepra u sebi, dobro ga osmotrite, jer njegova iskonska moć vas može nadahnuti da pišete pjesme ili stvarate glazbu jednako kao što vas može potaknuti da preuzmete ulogu vođe ili neku istaknutu poziciju.

Možda sada gubite osjećaj smjera u svom životu ili se osjećate kao da ludite. Prema legendi, Merlin je u svojim periodima ludila razgovarao sa svinjama. Tom slikom želi se predočiti da je granica između ludila i dubokih uvida vrlo tanka. Možda sada baš trebate proći kroz period “sloma” kako bi nešto dublje i veće ušlo u vaš život. Ponekad periodu stvaranja ili ponovnog rođenja mora prethoditi period razaranja. Duh vepra, ako mu vjerujete, provest će vas kroz uništenje i ludilo do novog života i jasnoće.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.