Radiestezija (visak) za vaša kratka pitanja ili analize

Radiestezija je vrlo široko područje. Rad s viskom nam omogućuje da iz informacijskog polja (ili iz kolektivnog nesvjesnog i akaše) dobijemo informacije koje tražimo, a koje ne krše etička načela. Mi visak (ali i rašlje, L-antene i biotenzor) koristimo za detaljne analize životnog ili poslovnog prostora te za kompletnu analizu neke osobe na svim razinama, od fizičke, preko emotivne i energetske do duhovne. To su velike analize. No, postoji mogućnost da nam se javite i za ciljanu kraću analizu ili savjetovanje gdje provjeravamo nešto konkretno što vas zanima.

To je telefonsko ili video savjetovanje u trajanju 30-ak minuta, uz vaše postavljanje proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo. Prije vašeg termina obično napravimo i kraću analizu onoga što vas zanima, a potom vam je izložimo i obradimo tijekom samog telefonskog ili video razgovora.

Radiestezija je drevna vještina ekstrasenzornog dobivanja informacija putem viska, biotenzora, rašlji ili L-antena. Primjenjuje se za detekciju štetnih geopatogenih i tehničkih zračenja u prostoru, za traženje podzemnih voda, rudnih žila, nestalih predmeta i osoba, za određivanje štetnih faktora koji utječu na zdravlje i stupnja senzibilnosti osobe na te faktore, za energetsko dijagnosticiranje fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog stanja, za otkrivanje disbalansa i blokada u čakrama i biopolju (auri), za detekciju astralnih ili eteričnih parazita, uroka i crne magije, za određivanje afiniteta prema namirnicama, biljnim pripravcima i dodacima prehrani te njihov stupanj korisnosti ili štetnosti za osobu, za da/ne odgovore i određivanje vjerojatnosti i vremena, za otkrivanje uzroka problema, emocionalnih stanja i strahova, za detekciju nevidljivih prisustava, za energetsko pražnjenje i energetske tretmane te za brojna druga područja.

Zakažite svoj termin za konkretno ili orijentacijsko savjetovanje gdje ćemo vas saslušati i usmjeriti vas na temelju naše razvijene intuicije i empatije te preko 20 godina iskustva rada s klijentima i životnog puta obilježenog istraživanjem psihe, emocija i duha. U savjetovanju nam pomažu iznimno vrijedni psihološki i duhovni alati Oshove zen karte, The Illuminated Earth Oracle kartice i druge orakul kartice te radiestezijska pomagala visak, biotenzor, L-antene i rašlje.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.