Zmija kao animalni vodič

Duh zmije vam se prikazuje kao simbol iscjeljenja. Od davnina je ta sveta životinja bila povezana s medicinom i iscjeliteljima. Ova kartica označava da imate snažan potencijal biti iscjelitelj, bez obzira na tehniku ili pristup koji vas privlači. Možda je sada pravo vrijeme da ovo dublje istražite te da počnete prakticirati neki oblik iscjeljivanja i nuditi ga svijetu.

Iscjeljivanje je proces prenošenja energije. U nekim domorodačkim plemenima obredi inicijacije uključuju ugriz otrovne zmije: ako inicijant preživi tako da transmutira otrov u sebi, tada može slijediti put iscjelitelja.

I vi možete iscijeliti svoj život transformirajući negativne energije za dobrobit svog fizičkog zdravlja, ali i za poboljšanje odnosa te za ublažavanje vaših emocionalnih reakcija i prošlih povreda. Nikad nemojte zaboraviti da kada iscijelite sebe, iscjeljujete i svijet.

Poruka od pitona: “Možete iscjeljivati i sebe i druge.”

Poslušajte što Boris govori o jednoj energetskoj metodi iscjeljivanja koju i vi možete vrlo lako usvojiti:

Spojite se direktno s energijom zmije putem ove vođene meditacije:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.