Orao kao vaša životinja moći

Orao je simbol inteligencije, obnavljanja i hrabrosti. Iolair (čita se julir), kako se kaže orao na galskom, vam pomaže vidjeti život u širem kontekstu kako biste donijeli odluke ili zacrtali svoje ciljeve s jasnoćom i objektivnošću. Orao je moćan saveznik, hrabar i jak, koji svoju snagu dobiva od sunca.

Ako dozvolite da vas preuzme duh orla, on će vam donijeti osjećaj svrhe i hrabrost kako biste se upustili u nova područja sa sigurnošću i s pouzdanjem. On će vam omogućiti da se odmaknete od svakodnevnih briga i da uhvatite suptilnije nijanse života. Orao vam također može pomoći i da se obnovite, da regenerirate svoju energiju, tako što će vas u pravom trenutku odvesti do “voda” vašeg srca u koje trebate vješto uroniti.

Orao vam nosi i poruku da se trebate čuvati dominacije intelekta, koji je simboliziran zrakom u kojem orao prebiva. On zna kada se treba obnoviti u “tajnom jezeru”, koje simbolizira emocije i žensku energiju srca, kako bi uravnotežio svoju silovitu mušku energiju. Ako vaš orao ne može pronaći to skriveno jezero, ako vi negirate svoje osjećaje i ono što vam srce govori, vaš život može postati suhoparan i sterilan, a vaš intelekt grub i previše analitičan.

Preispitajte se sada da vidite jesu li vaš um i srce u ravnoteži. Možda ćete trebati više pažnje posvetiti svojim snovima kako biste čuli zov nesvjesnog iz dubina unutar vas samih, a opet, bez da poričete vrijednost svog zdravog razuma.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.