Crna pantera kao animalni vodič

Duh crne pantere vam dolazi pomoći da pogledate svoju sjenu i suočite se sa svojim strahovima. To vas može uznemiriti i izvući vas iz zone komfora, ali to će vam zasigurno donijeti i ogromnu nagradu te mogućnosti za rast, jer je strah uzrok mnogih blokada i sabotiranja samih sebe.

Uz pomoć crne pantere ispitajte što vas u ovom trenutku zaista plaši te u svojim mislima odvrtite tu priču. Drugim riječima, nemojte više izbjegavati te misli, već u potpunosti odigrajte taj scenarij kojeg se toliko bojite. Zamislite što bi se to moglo dogoditi u najgorem slučaju. Je li to doista tako zastrašujuće? Ne biste li se naposljetku ipak mogli nositi s tim?

Strahovi su poput strašila: učinkoviti su samo dok ih gledate izdaleka. Ali ako ste dovoljno odvažni da ga pogledate izbliza, konačno shvatite da je to jezivo strašilo zapravo napravljeno od dva štapa, stare jakne i istrošenog šešira. Ono što je na prvi pogled izgledalo tako zastrašujuće, zapravo je bila iluzija koja sad više nema moć nad vama.

Poruka od crne pantere: “Budite hrabri i pogledajte izravno u svoje strahove. U većini slučajeva shvatit ćete da se zapravo nemate čega bojati i da možete slobodno nastaviti dalje.”

Pogledajte i ovaj Borisov video o tome kako se nositi sa strahovima:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.