Imate kaos u glavi?

Imate kaos u glavi!? Pogledajte onda malo oko sebe, svoj dom, svoj radni prostor, ormare i ladice, podrum, tavan i ostavu, svoj desktop na računalu ili mape na disku, svoj mobitel… Jesu li čisti i uredni? Jesu li PROZRAČNI? Ili su zakrčeni hrpom stvari? Kažu: “Kako gore, tako i dolje, kako vani, tako i u glavi”, i obratno. Sve je međusobno povezano i djeluje jedno na drugo.

Možda je pravi trenutak da krenete u pospremanje i uklanjanje predmeta i odjeće koji vam doista više ne trebaju? Ni ne slutite koliko vam to može osloboditi vašu životnu energiju i donijeti osjećaj lakoće i novog zanosa u životu. Pokušajte! 💥

Borisov članak u kojem je detaljno opisao što je sve krama, što vam ona loše može činiti u životu i kako provesti sam postupak uklanjanja krame, uz neka njegova osobna iskustva, pročitajte ovdje.

Kod Borisa možete i sami NAUČITI tradicionalnu Usui Reiki metodu kojom nakon fizičkog čišćenja i uklanjanja krame iz svog doma možete energetski očistiti prostor, energizirati ga i postaviti zaštitu.

Ili nas zatražite da vam mi napravimo ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA i postavljanje zaštite na vaš dom ili ured, a preporučujemo da prije napravite temeljitu RADIESTEZIJSKU ANALIZU PROSTORA (analizu viskom i rašljama da bi se detektirala štetna podzemna zračenja i druga onečišćenja koja umanjuju kvalitetu životnog prostora).

Neke metode energetskog čišćenja koje možete sami napraviti pogledajte u ovom videu:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.