Čičak kao vaša biljka moći

Čičak je simbol pročišćenja, žetve i lakoće prianjanja, ali i krivo usmjerene ljutnje i okrivljavanja.

Ova druidska karta, Seircean suirich na galskom, označava da što je previše, previše je, te da trebate razmotriti kako da se oslobodite od nekog utjecaja ili navike koji vam više ne služe te su postali toksični. Gledajte na to kao na proces žetve pri kojem se odvaja žito od kukolja. Shvatite da i najnegativnija iskustva nose određena pozitivna učenja pa ih nastojte izdvojiti, a ostalo otpustite kako biste mogli krenuti u novu fazu života.

Čičak je široko rasprostranjen jer se njegove glavice sa sjemenom lako zakvače za krzno životinja te tako dobe “besplatan prijevoz daleko od kuće.” Lakoća i jednostavnost tog prianjanja predstavljaju savršeni prikaz toga kako biste i vi ponekad trebali biti prenešeni s minimalnim naporom u nova područja svog života. Ako se “prikvačite” svjesno i negrčevito za ideje, projekte i ljude kojima vjerujete, tada možete postići mnogo više nego da ostanete izolirani.

Čičak može simbolizirati i to da se u vašem životu upravo odvija proces “žrtvovanja jarca”. Ili ste vi žrtveni jarac, netko koga se nepravedno okrivljuje za neki problem, situaciju u vašoj obitelji ili u radnom okruženju. Ili ste vi pali u zamku da okrivljujete neku osobu ili grupu za svoje probleme. Kako god, pred vama je važan zadatak da stanete tome na kraj.

Iako je okrivljavanje drugih prirodna ljudska reakcija, rijetko kad će riješiti problem, a u najbolju ruku donijet će vam samo privremeno zadovoljstvo. Kako je čičak (a i maslačak koji je vidljiv na karti) sredstvo za čišćenje jetre od toksina, a jetra je organ koji je povezan s toksičnim osjećajima ljutnje i okrivljavanja (“ideš mi na jetra”, “žučna rasprava”…), vidljivo je da je potrebno da poduzmete konstruktivniji pristup u rješavanju problema – razgovor, kontemplacija, osvještavanje pa čak i posredovanje neutralne i mudrije osobe.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.