Tigar kao animalni vodič

Duh tigra može vas naučiti kako da imate više samopouzdanja i da se otvoreno izražavate. Ne zadovoljavajte se malim ili ne prihvaćajte sve i svašta samo da biste ugodili ljudima. Zauzmite miran, ali čvrst stav i odlučite što želite. Ne trebate biti agresivni, jer je agresija samo suprotnost podčinjenosti: sada ćete morati u potpunosti napustiti ovu igru žrtve/počinitelja i jednostavno odrediti svoje granice.

Neki ljudi često koriste termin “granice”, ali granice se lako mogu pobrkati sa zidovima izgrađenim oko sebe kako biste se zaštitili od potencijalnih zlostavljača. Pravu asertivnost (jasno izražavanje sebe) ne čine zaštita, obrana ili čak odbacivanje drugih, već se radi o mirnom stajanju uz sebe sa spoznajom da će uvijek prevladati vaša unutarnja istina, unatoč mišljenjima i prosudbama koje drugi mogu imati o vama. Hoćete li biti kritizirani? Vjerojatno. Je li to bitno? Ne baš.

Ako cijeli svoj život živite prema onome što drugi misle o vama, uvijek ćete naići na nekoga tko će vas htjeti obezvrijediti – jer to je zapravo odraz onoga što činite sami sebi. Zbog toga ćete se samo osjećati još jadnije. Vaše mišljenje i vaše želje jednako su vrijedni kao i mišljenja drugih. Prihvatite to kao činjenicu pa ćete se lako izraziti bez stvaranja sukoba, jer će drugi tada uglavnom cijeniti vaše samopoštovanje. Jednostavno se ugledajte na tigra i odmah ćete osjetiti tu moćnu energiju i biti nadahnuti njome.

Poruka od tigra: “Budite asertivni i izražavajte svoju istinu. Nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.