Leptir kao animalni vodič

Leptir je majstor transformacije. Za razliku od feniksa, čija razorna vatra može biti brža, ali i brutalnija, leptir prolazi kroz sporiji i više progresivan proces koji je ujedno vrlo dubok. Kada gusjenica započne svoju transformaciju, ona se doslovno otopi u neku vrstu biološke juhe. Zatim se, malo po malo, ponovno oblikuje u prekrasnog leptira. Teško je zamisliti dublji proces transformacije od ovog u kojem se u istom životnom vijeku događaju dva vrlo različita stadija.

Kad trebate napraviti duboke promjene u svom životu, stvari se ponekad moraju potpuno rastopiti. One se rastvaraju i vraćaju u vrlo bazičan oblik, a zatim poprimaju novi, sasvim drugačiji oblik. Tijekom tog procesa može izgledati kao da se vaš svijet uništava i ostaje samo neplodna pustoš u kojoj su sve poznate stvari nestale. To može i sada biti slučaj u vašem životu, ali iz dobrog razloga: ponekad je bolje započeti sve ispočetka nego pokušavati popravljati nešto što zapravo nikada neće profunkcionirati.

Leptir vam govori da će vam vaša transformacija, koliko god se sada činila nelagodnom, omogućiti da raširite svoja prekrasna krila i poletite.

Poruka od leptira: “Ne bojte se promjena. Transformacija će vam u konačnici donijeti više sreće i slobode.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.