Energetski punjač

Ovo nazivamo punjačem! Zagrliti stablo je već moćno – energetski vas čisti i puni, uzemljuje vas i povezuje s duhom. No, kad se naiđe na stabla u čije srce se može ući, to je nešto što se ne propušta. Doslovno je to “punjač baterija”, super fast charging, snažno, ugodno, divno… 🌳

Znate li da su stabla direktna manifestacija četiri elementa pa uz njih i vi možete balansirati svoja četiri aspekta energije? Korijen vas povezuje s elementom zemlje i vode, a krošnja s elementom vatre i zraka. Dok stojite uz neko stablo, njegova uravnoteženost elemenata prelazi na vas. A ako još to radite svjesno ili u meditaciji, učinak će biti mnogo snažniji. Probajte!

Ovdje vam ostavljamo dvije vođene meditacije vezane uz ovu temu. Prva je meditacija na stablo i njegove energije, prvenstveno zemaljske, a druga je baš fokusirana na četiri elementa (iako sama meditacija nije uz stablo, već uz liniju obale mora, što je također linija balansa četiri elementa):

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.