Sinergijsko djelovanje

Glavna tema ove zen karte je – sinergija, poziv da udružite vlastite snage i kreativnost s drugima kako biste zajedno stvorili djelo veće od zbroja sposobnosti svakog pojedinog participanta. Sada nije vrijeme za samostalno djelovanje, poručuje ova zen karta.

Svaka osoba na ovoj mandali drži lijevi dlan okrenut prema gore, u položaju primanja, a desni dlan prema dolje, u položaju davanja. Čitav krug stvara silovito polje energije koje poprima oblik dvostrukog “dorje”, tibetanskog simbola za munju. Mandala djeluje poput energetskog polja koje se oblikuje oko Buddhe; kada svaki pojedinac sudjeluje u krugu on daje svoj jedinstveni doprinos stvaranju ujedinjene i vitalne cjeline. To je poput cvijeta čija cjelovitost je čak ljepša od zbroja njegovih dijelova, a u isto vrijeme je ljepota svake pojedine latice također veća.

U ovom trenutku imate mogućnost udružiti se s drugima kako biste dali svoj doprinos stvaranju nečeg većeg i ljepšeg nego što bi svaki od vas mogao učiniti sam. Vaše sudjelovanje vam neće pružiti samo ispunjenje, već će također dati nešto vrijedno cjelini.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.