Bubamara kao animalni vodič

Bubamara je vrlo dobar znak koji simbolizira sreću. Ako vam se bubamara pojavila dok ste bili zabrinuti oko određenog pitanja, znajte da možete odahnuti s olakšanjem: bubamara vam govori da se ne trebate brinuti jer je sve savršeno usklađeno kako bi vam donijelo pozitivan ishod.

Bubamara vas također poziva da obratite pažnju na sinkronicitete u svom životu. Sinkroniciteti su poput mrvica koje vas vode i pokazuju vam da ste na pravom putu. Dakle, ako opetovano viđate neke nizove brojeva, ako vam se čini da ljude susrećete “slučajno” nakon što ste o njima upravo razmišljali ili ako čujete neku poruku koju vam je u tom trenutku baš bila potrebna… sve su to pokazatelji da dobivate stalnu podršku i smjernice te da je sve u redu, posebno ako se vanjske okolnosti na površini ne čine tako pozitivnima. Nastavite ići tim smjerom, slijedite znakove i na kraju ćete stići na dobro odredište.

Poruka od bubamare: “Na pravom ste putu. Slijede vam dobre stvari duž tog puta.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.