Los kao animalni vodič

Duh losa vas poziva da temeljito preispitate svoje ponašanje. Sada je vrijeme da si postavite vrlo izravno pitanje koje traži vaš iskreni odgovor: je li vaše ponašanje uvijek slijedi vaš integritet ili ste ponekad neiskreni prema sebi i drugima? To nije osuđivanje, već nužna introspekcija koja vas može dovesti do dubokih spoznaja, jer sreća nikada ne proizlazi iz obmane.

Nikada nije ugodno priznati svoje mane i prepoznati da ste ponekad i vi manipulativni ili licemjerni. U većini slučajeva vi ćete biti prve žrtve takvog ponašanja. Vrlo je lako, često nesvjesno, lagati sebe i nalaziti izgovore i opravdanja. Ponekad je to iz straha da ćete nešto ili nekoga izgubiti. Ponekad je to zato što pod svaku cijenu pokušavate izbjeći sukob. Ili zato što mislite da druga osoba ima upravo ono što vam tako očajnički treba.

Ako je to slučaj kod vas, nemojte se oštro osuđivati, jer to vas ne čini lošom osobom. Potrebna je brutalna iskrenost i duboka svijest da biste uočili sve trikove koje koristite na sebi i drugima te da biste identificirali sve maske koje nosite u svojim društvenim interakcijama.

Sada vam duh losa može pomoći da postignete jasnoću i povežete se sa svojim temeljnim vrijednostima, da budete osoba kakva stvarno želite biti, da otkrijete i izrazite svoje pravo ja. Ako ste već svjesni ovog postupka i spremni ste uvijek slijediti svoj integritet, onda ste primjer koji će drugi poštovati i koji će nadahnuti mnoge. Jer, istina će i razumijevanje samih sebe uvijek biti pravi put do prosvjetljenja.

Poruka od losa: “Djelujte s integritetom, čak i ako to nije uvijek najlakši put. To će vam pomoći da se ponovno povežete s vlastitom istinom i budete više u skladu sa sobom.”

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.